Post Thumbnail
July 3, 2020

Historien i studentbostädernas väggar

De numera studentbostäderna på Lindholmen har mer historia i byggnaden än vad man ser vid första anblick. Under 50- och 60-talet var området där fastigheten står världens fjärde största varv. På bilden ovan ser du Götaverkens port och huset Smedjan vid tid för hemgång. 

När Göteborg i slutet av 1960-talet drabbades av en akut finansiell kris påverkades de två storvarven Götaverken och Kockums som resulterade i att Götaverken avnoterades på Stockholms fondbörs. Detta ledde till statlig inblandningen i varvsindustrins ägarstruktur för att räddas från konkurs men tyvärr skulle det visa sig inte räcka för varvens överlevnad.

Efter varvskrisen bildades 1985 ett fastighetsbolag som tog över anläggningarna och byggde om dem. 1996 köpte Göteborgs Stad upp fastighetsbolaget och bildade det bolag som idag är Älvstranden Utveckling AB som arbetar med utvecklingen av Lindholmshamnen.

Smedjan har sedan varvskrisen levt vidare som kontorsfastighet och såldes 2017 till Stiftelsen Göteborgs Studentbostäder (SGS). 2018 omvandlade SGS den från kontor till studentbostäder och idag ryms hela 86 studentlägenheter. Studenterna har nu bott här 1,5 år och har perfekt promenadavstånd till bland annat Chalmers och Yrgo. Härifrån skapas ny historia – det blir spännande att få se vad som hänt om ytterligare 60 år!

Läs mer
Post Thumbnail
July 3, 2020

En matresa runt Lindholmen

Vi är nog rungande överens om att en av de bästa sakerna med att resa är all god mat man får upptäcka och njuta av. Men man behöver inte färdas långt för att smaka på världens alla kök. Runt Lindholmen hittar du allt från orientaliska smaksensationer till det bästa från det Peru. Häng med på en matresa nära dig!

 

FOTO: Lindholmshamnen

Dirty Dough
Den här italienska pärlan har inte bara napolitanska pizzor av högsta klass, men också en svårslagen utsikt över vattnet. Här är känslan av en uteservering på en italiensk bistro längs amalfikusten inte långt borta. Luta dig tillbaka i en varm bris, med en napolitana och apérol spritz – sommarkvällen är säkrad!

 

FOTO: hisingenftw.se

Taste of Peru
Det sydamerikanska landet är som bekant känt för sin traditionella festmåltid ceviche – som ofta består av syrad fisk eller grönsaker – och massa annat gott. I Kvilles saluhall hittar du denna lilla bit av Peru och det är nog få rätter som passar så bra på sommaren som den här lätta och fräscha rätten. Varför inte ta den med ut på saluhallens solsäkra takterass?

 

 

FOTO: Privat Adam Wladis

Salko
Ett fantastiskt resmål som må vara något underskattat är Bosnien – och likväl restaurangen Salko, som förtjänar sin stund i strålkastarljuset. Men en rätt som många nog har gottat sig av på sommarens festivaler är den bosniska nationalrätten cevap, vilket är Salkos specialité. Detta är den perfekta streetfood-maten som trots sin enkelhet håller hög kvalitet – och ack så god!

 

 

Restaurang Sultan FOTO: Privat Adam Wladis

Orientaliska guldkorn
De som är Hisingen-bor har turen att vara nära många av Göteborgs bästa ställen för orientalisk mat. Här är det bara att välja och vraka! På Wieselgrensplatsen hittar du den turkiska grillen Divan som har lockat de som bor i området i flera år. Jenin Grill är en annan godbit som blivit lite av en mytomspunnen grill för de som söker genuin, orientalisk mat med de bästa landet har att erbjuda i form av röror, kolgrillat kött och saftigt bröd. Sultan är en annan orientalisk pärla som är kända för sin utsökta meze. Det här är den perfekta måltiden att dela med hela familjen.

 

FOTO: Oishii

Oishii
En av Göteborgs bäst bevarade hemligheter? Sushi som förflyttar dig till Japan vid första makirullen hittar du lite undangömt på Lindholmen. Välgjord, smakrik och prisvärd sushi med trevlig service. I den här lilla mysiga restaurangen kan du njuta av din lunch i godan ro – eller ta med dig hem.

 

Läs mer
Post Thumbnail
June 30, 2020

Ny restaurang och co-working space – på vattnet!

De som bor och arbetar i Lindholmshamnen kommer inom några år kunna äta gott och hyra in sig i en kontorsdel med ett läge och utsikt i världsklass. Byggstart av trädäcket beräknas ske i april 2021 och byggnaden med restaurang och kontorsyta ska stå färdigt inom 24 månader efter att trädäcket är färdigställt.

Det är Calere Fastighets AB som har köpt tomten av Älvstranden Utveckling eftersom förslaget de lämnade in gick i linje med hur Göteborgs Stad vill att Lindholmshamnen ska utvecklas.

– Vi vill ha bredd, mångfald och nytänkande i arbetet med Älvstaden och då är det extra roligt att en mindre aktör som Calere Fastighets AB kan vara med i utvecklingen av Göteborg, säger Lena Andersson, VD Älvstranden Utveckling.

Byggstart beräknas ske i april 2021 och ska stå färdig inom 24 månader efter att trädäcket är färdigställt. Bygget är efterlängtat av både de som bor och arbetar i området.

– Det är ett toppenläge i det som i dag är öppet vatten och vi tror det kommer bli en samlingsplats för göteborgarna som bidrar till att skapa liv och rörelse dygnet runt, året runt. Genom trädäcket och restaurangen kommer vi att kunna möta vattnet på ett fantastiskt sätt, helt enligt Vision Älvstaden säger Sebastian Vithal, affärsutvecklare på Älvstranden Utveckling.

 

På bild från vänster: Sebastian Vithal, Älvstranden Utveckling, Eric Cardell och Victor Ericson, Calere Fastighets AB.

Läs mer
Post Thumbnail
June 18, 2020

Hemestra runt Lindholmshamnen

Vi är nog alla överens om att sommaren officiellt är här – även om det blir en något annorlunda sådan i år. Därför känns det också viktigare att planera in roliga utflykter i närområdet när den där semesterresan kanske inte blir av. Här är vår lista över de bästa sommartipsen runt Lindholmshamnen:

Foto: Jubileumsparken

Jubileumsparken
En folkfavorit som kanske inte behöver någon närmare presentation är givetvis Jubileumsparken. Med Göteborgs populäraste pool, en bastu med utsikt och fina möjligheter att köpa god mat för alla smaker får man en fulländad sommardag.

 

 

Foto: Jubileumsparken

Sommarskoj för hela familjen
Förutom bad och bastu i Jubileumsparken så ordnas även sim- och seglarskola för unga och barn. Varva glassigt poolhäng med att lära dig något nytt, eller damma av gamla tricks. På tal om tricks så ligger även actionhallen Magasinet i närheten av Frihamnens hållplats, för den som känner sig extra modig.

 

Picknick på Ramberget
Med kanske Göteborgs bästa utsikt är Ramberget ett säkert kort för en picknick. Eller varför inte strax nedanför berget i Keillers park för den som föredrar grönska. Med lummiga skogsdungar, solsäkra klippor och mysiga stigar så är allt du behöver en picknickkorg och gott sällskap för en idyllisk fikastund på höga höjder.

 

Köp din picknickkorg i Kville saluhall
Visst är det rätt lyxigt att ha en saluhall bara en promenad från Lindholmshamnen?  Kville saluhall har mat med mångfald, med allt från asiatisk sushi, peruansk ceviche och svensk husman. Det finns också deli för den perfekta utflyktsmaten. Fyll picknickkorgen till bredden med ett gäng goda ostar, chark, frukt och nötter. Och i bageriet hittar du nybakat bröd, bullar och bakverk som pricken över i:et. Och vill man inte röra sig ur fläcken så funkar saluhallens tak lika bra för en solig fikastund. Uteserveringen har gott om plats och utsikt över Kvillebäcken.

 

Foto: Café Fluss

Café fluss – Jubileumsparken
För tredje året i rad, och sista sommaren på nuvarande plats, förgyller Café Fluss våra sommarkvällar. Den Berlininspirerade uteserveringen är perfekt för att uppnå utlandssemester-känslan utan att lämna Hisingen. Med somriga cocktails, lokalbryggd öl och DJs på plats finns det gott om utrymme att inte bara hålla avstånd – men svänga sina lurviga. För att göra utekvällen ännu mer corona-säker går det numera bra att göra bordsreservation för ditt sällskap.

 

Kajpromenaden – bästa stroset längs älven
För soliga dagar är en långpromenad inte dumt. Gå längs med vattnen förbi bryggorna från Frihamnen till Eriksberg – en 7 km lång konst- och kulturvandring som kallas Kajpromenaden. En frisk promenad med skön bris och mysiga stopp på vägen. En karta över promenaden hittar du i Älvrummet.

 

 

 

Spana också in…
För ännu mer grönt, skönt häng så läs gärna artikeln om “Gröna små oaser på Lindholmen” för mysiga pocket parks och vackra promenadstråk. Vi vill även tipsa om Älvrummet, där du kan uppleva hur Göteborgs centrala stadsdelar längs med älven kommer att se ut om 15, 20 och till och med 30 år.  Det är öppet måndag-lördag hela sommaren.

Läs mer
Post Thumbnail
June 17, 2020

Så går bygget i Lindholmshamnen

Är ni nyfikna på hur det går i byggprojektet av Lindholmshamnen – om allt går enligt tidsplan, ifall projektet har blivit påverkat av corona och när husen kommer stå klara? Vi har senaste nytt från PEAB, Riksbyggen, Skanska, HSB och Älvstranden.

Den senaste tidens omständigheter har påverkat många av oss – däremot Lindholmshamnens byggen har påverkats förvånansvärt lite. Det kommunala bolaget Älvstranden Utveckling som är katalysatorn i processen kring Lindholmshamnens planering och utbyggnad hälsar att allt flyter på. Samtliga av projektets byggherrar är positiva till att kunna fortsätta enligt tidsplan och jobbar hårt för att arbetet ska fortgå som vanligt. 

PEAB
Hos Peab bostad närmar sig inflyttning med stormsteg. Deras hus vid Lindholmskajen är fulla av smarta och hållbara lösningar som solceller, smidig sopsortering och sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. 

– I vårt projekt Brf Lindholmsvarvet kan man säga att bygget löper enligt plan, att husen i princip är färdigställda och att arbete med innergården pågår. Just nu håller man på med slutbesiktningarna inför inflyttningarna som startar redan 17 augusti och fortsätter in i september, säger Maria Nergården från PEAB.

Riksbyggen
Till skillnad från Peab bostad så är Riksbyggens hus planerade att bli klara längre fram. De bygger ca 200 lägenheter med stort fokus på boende för unga vuxna mellan 18 – 30 år. 

– Vi har ännu varken startat byggnation, försäljningen eller rejäl lansering, men vi kan säga att vi planerar för en byggstart av vårt kvarter under 2021, säger Martin Lundblad från Riksbyggen. 

Skanska
Skanska däremot har kommit längst i sin byggnation och står helt färdigt. På Lindholmspiren har de skapat ett dynamiskt kvarter varav det ena huset är hela 16 våningar högt och bjuder på en härlig utsikt ut över älven och staden. 

– Vårt projekt Brf Lindholmspiren är inflyttat och klart. Vi hoppas att alla boende kommer trivas, säger Jonas Linder, Skanska.

HSB
HSBs hus kommer ligga i det nya spännande kvarteret precis vid vattnet. Här byggs 114 nya drömhem på 1-5 rum och kök. Man kan nu se allt fler nya bekvämligheter installeras och monteras i de olika byggnaderna, och inflyttning närmar sig i HSB-bostäderna. 

– För närvarande är det inga förseningar. Bygget rullar på enligt plan. Vi jobbar hårt med det invändiga arbetet i husen samtidigt som vi håller på med fasader på vissa hus. Vi monterade kranen i början av juni och efter det provtrycktegården vilket betyder att man tätar alla brunnar på innergården och sedan ställer den under vattentryck för att se att den håller tätt. Sopsugen och den permanenta elen monteras också inom kort, säger Monika från HSB.

Läs mer
Post Thumbnail
June 12, 2020

Miss F är Lindholmens äldsta restaurangpärla

Miss F är må vara en veteran i Lindholmens restaurangutbud, men är allt annat än gammalmodig. Med sina 17 år på nacken är de äldst på Lindholmen. 2018 renoverade de lokalen för att sedan göra en nyöppning. Inredningen och menyn är modern och inbjudande – här kan man räkna med en riktigt skön stämning under såväl lunchen som på AW:n. 

När corona slog ner stängde restaurangen under fem veckor, som många av matställena i området. Gabriella Zarubca som är VD för Miss F säger att trots att de under de tuffaste veckorna tappade runt 80 % av sina intäkter var det stammisarna som höjde humöret. 

– Miss F har alltid varit måna om att människor ska känna sig som hemma här, det är nog en av anledningar till att vi har så många lojala gäster, säger Gabriella.

Nu står Miss F:s dörrar öppna igen, med ombonad och lummig uteservering och generöst med sittplatser. Stammisfavoriten är uppskattad för sin frukost och lunch som numera är mellan 8.00-13.00 på vardagar och med spontana after works på fredagar. Tidigare har de haft längre öppettider och hoppas på att få återgå till dem så snart som möjligt.

Restaurangen har etablerat sig som en AW-favorit för de som arbetar i krokarna. Och var är härligare att unna sig något kallt efter jobbet – oavsett om man är hemmajobbare eller tillbaka på kontoret – än deras solsäkra uteservering?

Läs mer
Post Thumbnail
May 29, 2020

Lindholmspärlan är tillbaka på lördagar!

För några veckor sedan öppnade Lindholmen Street Food Market sina portar igen för det bästa lördagshänget. Tidigare i veckan besökte vi det omåttligt populära mat-mekkat där vi mötte kökschefen Robin Berg och ägaren Anders Hedin mitt i menyplaneringen. Med en solig väderprognos framför dem och finbesök planerat för helgen såg de fram emot en härlig lördag med Göteborgs matentusiaster.

– På lördag (30/5) får vi besök från Årets kock 2020, Martin Moses, som kommer laga sin vinnarrätt på hängmörad korv. Det kommer bli en riktigt trevlig dag och det känns skönt att vara tillbaka på lördagar igen. Vi märker att våra gäster har saknat oss, säger Anders Hedin.

Vi har tidigare informerat om att matmarknaden hållit stängt på helger som en direkt corona-åtgärd. Men nu är folkfavoriten tillbaka på lördagar i vanlig ordning – fast såklart med avspärrningar, glesare mellan borden och noga koll på antalet gäster som släpps in. Och mottagandet har varit positivt av både fastlands- och Hisingenbor.

Den ståtliga varvslokalen är tacksam för att vistas tryggt i med sina rymliga ytor och Anders säger att de spärrat av för ett bättre kösystem och bordsplacering. Och vad kan vara härligare att avnjuta något svalkande än på deras solsäkra och stora uteservering? Lördagen är säkrad! 

 

 

 

Läs mer
Post Thumbnail
May 15, 2020

Gröna små oaser på Lindholmen

Inte nog med att man aldrig är långt från vattnet på Lindholmen, det finns också flera smultronställen för den som söker såväl promenadstråk som avkoppling i det gröna. För den som vill ta en paus i parken, dofta på vårens blommor eller inspektera krypens vardag, har vi kartlagt Lindholmens skönaste oaser.

 

Insektshotellen

För de som inte har något emot småkryp, utan till och med unnar dem en semester, så är insektshotellen inte bara något av de sötaste du hittar på Lindholmen, men också väldigt lärorikt att följa de små liven. Initiativet uppstod för att öka den biologiska mångfalden på Lindholmen och är ett av flera hållbarhetsinitiativ i området. Insektshotellet levererades i april och består av ett dött träd där man borrat olika stora håligheter där insekterna kan husera. Trädet står framför entrén till huset Galjonen på Anders Carlssons gata 14 på Lindholmen och ytterligare ett insektshotell är på gång som kommer hamna vid huset 141:an på Lindholmen.

 

Regnbågsparken

En av Lindholmens nyaste parker är också en av de mer färgglada platserna att ta en paus på. I Regnbågsparken som invigdes förra året kan du i urban miljö, inramat av trä och med solstolar doppa tårna i sanden, pumpa cykeldäcken eller hoppa hage. Du hittar den mellan Regnbågsgatan och Götaverksgatan, perfekt för att luncha mellan kontorsbyggnaderna. 

 

Pocket Parks

Vem säger att störst är bäst? Det är minst lika mysigt att ha picknick i en pocket park – alltså en liten park. På Anders Carlssons gata 11 och 7, Bror Nilssons gata 1 och sist men inte minst vid korsningen mellan Valdemar Noréns gata och Anders Carlssons gata hittar du några av Lindholmens miniparker. Gulligare gröna plättar får man leta efter. 

 

Varvsparken

Varvsparken är en av Lindholmens bäst bevarade hemligheter och grundades – som namnet avslöjar – av varvsarbetarna i början av 90-talet. Parken började med en ensam björk när de behövde en grön plats för återhämtning. Nu har det växt och blivit till en frodig liten oas med utsikt över den vackra älven och kranarna. Det är till Anders Carlssons gata 12 du ska gå om du behöver en välförtjänt paus under en vacker björk mellan varven. 

Läs mer
Post Thumbnail
April 23, 2020

Lindholmens första cykelverkstad

Den 17 april öppnade popup-cykelverkstaden Bikefixx som blir Lindholmens första. Älvstranden Utveckling jobbar tillsammans med andra fastighetsägare för att synliggöra gång-, cykel- och kollektivtrafiken på Lindholmen och skapa bättre förutsättningar för olika sätt att ta sig till och fram i området. Nu står verkstan öppen för vårens alla cykelturer och mottagandet har varit över förväntan.

Vi öppnade den 17 april utan något större jippo med tanke på tiderna vi lever i nu. Men mottagandet har varit väldigt bra, det har varit många framme och undrat när vi iordningställde containern vad det är för typ av verksamhet som var på gång och alla var väldigt positiva.” säger verksamhetschefen Erik Vikengren.

En vecka efter öppning så är trycket hos Bikefixx fortfarande högt, trots att det rör sig mindre folk i området. “Det känns som det har varit ett stort behov här ute efter en cykelverkstad.” Det kan ha att göra med den bredd de har i vilka cyklar de servar och tjänster de erbjuder tror Erik. “Vi vänder oss till både företag och privatpersoner och servar de flesta typer av cyklar och elcyklar. Vi har drop in service och servar cykeln över dagen så det är bra att lämna in den så tidigt som möjligt då vi inte har möjlighet att förvar cykeln över natten. Vi erbjuder de flesta typer av service på cyklar och även en del reparationer, vi säljer även en del tillbehör som däck, slang med mera.”

Erik vill uppmuntra fler till att ta cykeln – såväl privatpersoner som företag. “Det är en frihetskänsla att cykla dit man ska, sen är det även oftast det snabbaste sättet att förflytta sig på inne i stan. Vi har dessutom redan nu ett par företag här ute på Lindholmen som vill uppmuntra sina anställda att cykla och då bjuder dem service på cykeln som en anställningsförmån, det tycker vi är en jättebra idé.” 

Läs mer
Post Thumbnail
April 6, 2020

Ät gott och stötta dina lokala hak

Lindholmens krogar och fik hittar nya vägar att göra sina gäster mätta och belåtna – till exempel med takeaway och servering till bords.

Konsekvenserna av Corona har inte undgått någon, men caféer och restauranger är en av de branscher som drabbats absolut hårdast. Men Lindholmens krögare och caféägare ställer inte in, de ställer om. 

Så förutom att du kan fortsätta att ta din lunchpaus på någon av Lindholms-restaurangerna, så har de dessutom förlängt sina öppettider för att göra helger och kvällar lite härligare, och gjort uteserveringspremiären lite tidigare så gästerna slipper trängas inomhus. 

Vill man göra ännu en välsmakande och god gärning finns apparna Karma och ResQ. Beställer du mat via någon av dem räddar du en måltid som annars hade gått till spillo och du får dessutom restaurangmat till ett billigare pris. Inte bara snällt mot plånboken, men också mot planeten, samtidigt som du stöttar dina lokala restauranger. Win win!

Här är några exempel på vilka restauranger på Lindholmen och vad deras åtgärder är. Men detta är bara några av alla godbitar som finns på Lindholmen. Se fler här.

 

Dirty Dough

Njut av Italien på Lindholmen! Ett av Göteborgs trevligaste pizza- och pastahak är inte bara populära för sin italienska smakupplevelse – men också en atmosfär med utsikt över vattnet som heter duga. Dirty Dough fortsätter erbjuda farligt goda luncher och middagar med samma öppettider måndag-fredag från 11.00. Så varför inte ta en takeaway och avnjuta en slice på trädäcket utanför? Eller förlora sig i himmelska, färska pastarätter på uteserveringen med ett glas aperol till?

Läs mer

 

Rollin Bistro

En restaurang som redan är rutinerade på takeaway har höjt ribban ytterligare. Street food-favoriten Rollin Bistro som erbjuder catering, food trucks och takeaway har nu även börjat erbjuda bordsservering för att undvika trängsel vid baren. De öppnar 8.00 istället för 7.00 på vardagar men fortfarande med gott om det för en braklunch. Och de har dessutom numera öppet på lördagar mellan 12-17 för lite helglyx. Förutom krafttag med städrutiner som många andra restauranger och caféer, så paketerar de allt själva och tagit bort self service-upplägget tillsvidare. Annars rullar den här bistron på som vanligt och fortsätter erbjuda krubb från världens alla hörn.

Läs mer

 

Lindholmens matsal

Lunchrestaurangen Lindholmens matsal, med utsikt över älven och småbåtshamnen, fortsätter leverera lunch från havet och husman som fläsk med raggmunk och wallenbergare. De serverar dagens mellan 11-14 precis som förut och erbjuder även takeaway och catering. De åtgärder restaurangen vidtagit är bland annat att ersätta salladsbuffén med grönsaker direkt på tallriken och att man får bröd och bestick direkt i kassan istället för self service. Med en 300 kvadratmeter stor uteservering finns det också gott om plats att äta lunch i vårsolen. 

Läs mer

 

Morgon Coffee Roasters

För alla kaffeentusiaster finns finkaffe på Lindholmen både att sörpla på plats och att köpa en påse nyrostat med sig hem för en kopp på balkongen. Morgon Coffee Roasters har dessutom gjort i ordning platser utanför rosteriet med utsikt över vattnet. För alla som jobbar hemifrån så erbjuder de dessutom fraktfri leverans hela vägen till brevlådan om man köper två påsar kaffe genom deras webshop. För företag som fortfarande håller öppet erbjuder de gratis utkörning inom Göteborg när man beställer kaffe. Det är öppet som vanligt i rosteriet mellan 9-15 på vardagar. Detta är en svårslagen “efter lunchen-kopp” kan vi lova.

Läs mer

 

Kooperativet Lindholmen

Den här pärlan i hjärtat på Lindholmen har gjort sig populär som experten på event och restaurang. Inte minst för matupplevelsen Lindholmen Streetfood Market. Med pampiga lokaler i Götaverkets gamla varvsbyggnad serverar de lunch med stor internationell bredd i en skön food court. Tillsvidare håller tyvärr Lindholmen Streetfood Market stängt på lördagar men har lunch som vanligt mellan på vardagar 11-14. För en luftigare restaurang har de minimerat sittplatserna och uppmanar gästerna till att hålla avstånd i kön. Känner man för att käka i friska luften har de en nästan lika stor uteservering utanför varvslokalen. 

När vädret tillåter är planen att även ha foodtrucks på utsidan. De fokuserar nu också på avhämtning för att göra det lättare för de som håller sig hemma. Elisabeth från Kooperativet säger “Vi har både matlådor för avhämtning perfekt för familjen till middag eller att ta med till föräldrar och mor- och farföräldrar i riskgruppen. Vår överblivna mat från lunchen packas och säljs via ResQ appen.” All lunch kan beställas i förväg antingen via mejl eller telefon om man vill ha den utkörd så kan man beställa via Aptit.

Läs mer

 

L’s Kitchen & Café C 

Har du tröttnat på att sitta hemma eller på ett tomt kontor med lunchlådan? L’s Kitchen och Café C har öppna ytor och generöst med sittplatser för en lugn lunch. Förutom större utrymme mellan borden så erbjuder L’s Kitchen inte någon buffé tillsvidare, men istället takeaway på samtliga luncher till rabatterat pris. På L’s Kitchen hittar du mat med inspiration från både husmanskost och det globala köket och i cafédelen Café C kan du avnjuta en kopp nybryggt kaffe med en kaka på köpet. De håller öppet som vanligt mellan 11.00-13.00. 

Läs mer

 

Cuckoo´s Nest

Är du sugen på att unna dig en lite lyxigare och mer kreativ matupplevelse är Cuckoo’s Nest i Radisson Blu Riverside Hotel det där lilla extra. Trots att deras lunchmeny fått några justeringar så är kvalitén lika osviklig och det finns något för allas smaklökar. Vill man börja dagen med guldkant så har de reducerat priset på hotellfrukosten till 140 kr. Du kan också enkelt beställa matlåda direkt från köket via appen ResQ. När vardagen kan kännas lite grå och trist så muntrar Cuckoo’s Nests spännande meny upp. De håller öppet som de brukar hela veckan och lunchen serveras på vardagar mellan 11.00-13.30.

Läs mer

 

 

Läs mer
Göteborgs stad Älvstranden Riksbyggen HSB PEAB Skanska