Service

161219_visionsbilder_topp_lhh_blommor_estersPå Lindholmen finns flera småbutiker, fik och matställen att välja bland – allt från gourmetmat till sushi, pizza och husmanskost. Radisson Blue Riverside Hotel är en naturlig mötesplats för såväl göteborgare som besökare med sin restaurang Cuckoo´s Nest och en takterass som bjuder på en spektakulär utsikt över nästan hela Göteborg.

På Lindholmen finns både gym och idrottshall. Och den som föredrar att vara utomhus hittar fina promenadstråk i någon av alla parker och grönområden i området. För dig som gärna tar en löprunda finns vackra naturmiljöer med både löpspår och backar på bekvämt avstånd hemifrån. Keillers Park ligger i anslutning till Ramberget och några kilometer bort väntar den stora Hisingsparken som är ett populärt ställe att både springa och cykla downhill på. Lindholmshamnen kommer att bidra med ytterligare två parker. Maskinhallsparken som blir en grön lund med träd,blommor och buskar. Här kommer man kunna njuta av solen, ha picknick och spela boll.

I den västra delen av området kommer det att byggas en lekpark, Lindholmen Science Play. Temat är energi och spelar med sol, vind och vatten som är utmärkande i området.

I ditt närområde finns det mesta du behöver i vardagen. Mataffärer, apotek, systembolag, restauranger, caféer och bank. I området finns ett bibliotek och flera förskolor. Här ligger också Campus Lindholmen med IT-universitetet och Chalmers.

Göteborgs stad Älvstranden Riksbyggen HSB PEAB Skanska