Post Thumbnail

6 september: Picknicklunch och invigning av Lindholmshamnens nya park

augusti 26, 2019

Snart står Lindholmshamnens nya park färdig och det vill vi fira! Fredag 6 september kl 12 inviger vi parken med en stor picknicklunch. Ta med din lunch och några kollegor och kom förbi parken. Vi utlovar picknickstämning och kommer berätta kort om områdets historia och hur Lindholmshamnen kommer fortsätta att utvecklas. Kooperativet Lindholmen bjuder på kaffe.

Hjälp oss att namnge parken – vinn unik upplevelse

Just nu går den nya parken under namnet ”Provisoriska parken”. Den behöver givetvis få ett riktigt namn och där behöver vi din hjälp. Vad tycker du att parken ska heta?

Parkens namn avslöjas under picknicklunchen och vinnaren får tillsammans med en vän uppleva Lindholmens guldkorn, bland annat ett unikt besök i en av Lindholmens kranar från varvstiden.

En jury från Älvstranden Utveckling utser det vinnande förslaget. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Välkomna!

Namntävlingen är avslutad.

 

Invigning av Lindholmshamnens nya park

Datum: Fredag 6 september

Tid: Kl 12

Plats: Mellan Götaverksgatan och Regnbågsgatan

Vad: Gemensam picknicklunch. Ta med egen lunch, vi bjuder på kaffe.

Anmäl dig till evenemanget på Facebook
 

Om Lindholmshamnens nya park

Parken ligger bredvid de nybyggda husen mellan Götaverksgatan och Regnbågsgatan. Den bjuder in till lek, avkoppling och grönska och är öppen för alla. Parken är provisorisk i väntan på att området får permanenta parker. Det är byggaktörerna i Lindholmshamnen som står bakom parken: Skanska, PEAB, Riksbyggen, HSB och Älvstranden Utveckling.

 

 

Visionen för Lindholmshamnen
Lindholmshamnen är Lindholmens gröna lunga. Många människor har valt att flytta hit för att de uppskattar den internationella atmosfären och för att livet här är så bekvämt och enkelt. Hit söker sig de som arbetar för att få en stunds skön avkoppling i parken eller på bryggorna vid vattnet.

Göteborgs stad Älvstranden Utveckling AB Riksbyggen HSB PEAB Skanska