Post Thumbnail

Aktiv AW när 151 lag sprang stafett

september 30, 2019

På kvällen den 17 september samlades 151 lag för gemensam uppvärmning och pep inför Lindholmenstafetten. Främst deltog företagslag i årets stafett, men lagtävlingen vänder sig också till familjer och kompisgäng.

Lindholmenstafetten arrangeras av Göteborgsvarvet/Göteborgs friidrottsförbund i samband med Lindholmen Open Day  i samarbete med Lindholmen Science Park.

Stafetten består av fyra sträckor runt Lindholmen, delar av dem längs Göteborgsvarvets sträcka. Med start, mål och växling vid ”Kuggen” vid Lindholmen Science Park. Varje lagmedlem springer 2,5 kilometer.

Efter loppet blev det after run med mingel, prisutdelningar och tilltugg ­­– löparna fick varsin wrap och dryck som lön för mödan. En härlig kväll med aktiv AW, där Team Saucony tog hem segern i damklassen med tiden 35.14. Sävedalens AIK vann herrklassen med tiden 30.52 medan Pier Pressure knep segern i mixklassen, med tiden 36.08.

Anmälningarna till årets Lindholmenstafetten var dubbelt så många som fjolårets. Nästa år siktar arrangören ännu högre ­– så kom ihåg att anmäla dig och ditt lag!

Anmäl dig och läs mer om Lindholmenstafetten här.

Foto: Glenn T Unger

 

Visionen för Lindholmshamnen
Lindholmshamnen är Lindholmens gröna lunga. Många människor har valt att flytta hit för att de uppskattar den internationella atmosfären och för att livet här är så bekvämt och enkelt. Hit söker sig de som arbetar för att få en stunds skön avkoppling i parken eller på bryggorna vid vattnet.

Göteborgs stad Älvstranden Utveckling AB Riksbyggen HSB PEAB Skanska