Post Thumbnail

Bygginfo: Störning i trafiken vid Anders Carlssons gata

mars 3, 2021

Under vecka 10 kommer Trafikkontoret att påbörja arbetet med Anders Carlssons gata inför kommande arbete med att bygga en park utanför fastigheten M1:an. Gatuarbetet kommer att ske vid korsningen Anders Carlssons gata, Götaverksgatan och Theres Svenssons gata.

Gatan kommer inte stängas av så du kan ta dig fram som vanligt men vi önskar att du tar andra vägar in till gatan med din bil för att inte störa arbetet alltför mycket. På kartbilden kan du se vilka andra vägar du kan ta för att enkelt komma fram till ditt slutmål på Anders Carlssons gata. Elbussen kommer också att gå som vanligt.

Arbetet beräknas att ta cirka tre veckor.

Under mars pågår vägarbete i Lindholmshamnen. Välj gärna någon av de prickade vägarna om du kör i bil i området och vill ta dig till Anders Carlssons gata!

Visionen för Lindholmshamnen
Lindholmshamnen är Lindholmens gröna lunga. Många människor har valt att flytta hit för att de uppskattar den internationella atmosfären och för att livet här är så bekvämt och enkelt. Hit söker sig de som arbetar för att få en stunds skön avkoppling i parken eller på bryggorna vid vattnet.

Göteborgs stad Älvstranden Utveckling AB Riksbyggen HSB PEAB Skanska