Post Thumbnail

Byggstart för torg och bryggdäck i Lindholmshamnen

juni 29, 2023

I mitten av augusti startar byggnationen av torg och bryggdäck i Lindholmshamnen. Därefter följer arbetet med restaurang och kontorsverksamhet på bryggdäcket.

Äntligen är väntan över! Efter sommaren kör arbetet med byggnationen av torgytan och bryggdäcket i Lindholmshamnen igång. Arbetet beräknas pågå till slutet av juni 2024 och kommer innebära en del byggstök i området. Som belöning får vi en härlig torgyta och ett bryggdäck som tar oss ännu närmre vattnet. När arbetet med torgyta och bryggdäck är färdigt kommer byggnationen av restaurang och kontorsyta på bryggdäcket att ta vid – ett stort kliv mot målet och ett helt färdigbyggt Lindholmshamnen. De verksamheter som finns i Lindholmshamnen kommer kunna hålla öppet som vanligt under byggnationstiden.

Informationsmöte i september

I mitten av september kommer det att hållas ett informationsmöte för alla som bor och verkar i Lindholmshamnen. Mer information kommer i slutet av augusti, så håll utkik på Lindholmshamnens Facebook- och webbsida.

Illustration: Norconsult

Visionen för Lindholmshamnen
Lindholmshamnen är Lindholmens gröna lunga. Många människor har valt att flytta hit för att de uppskattar den internationella atmosfären och för att livet här är så bekvämt och enkelt. Hit söker sig de som arbetar för att få en stunds skön avkoppling i parken eller på bryggorna vid vattnet.

Göteborgs stad Älvstranden Utveckling AB Riksbyggen HSB PEAB Skanska