Post Thumbnail

Framgångsreceptet Poh-Keh öppnar en ny restaurang – på Lindholmen!

oktober 8, 2020

Omåttligt populära Poh-Keh som serverar hawaiianska bowls går emot strömmen och öppnar ännu en restaurang mitt i pandemin. För medan flera restauranger bromsar så satsar den här Göteborgsbaserade kedjan – och blomstrar. 

Den första restaurangen öppnade 2018 på Teatergatan 24 och det är sedan dess gått över förväntan. Förutom på Lindholmen har de även en planerad öppning på Vallgatan och när de står klara kommer de ha totalt fem restauranger runt om i Göteborg. 

I höst står deras första restaurang på Hisingen klar och man kommer kunna smaka den populära poh-keh-bowlen i Lindholmsallén. Bowlen kommer med olika val av protein, tillbehör och det finns även andra smarriga rätter som bibimbap. Njut av en både god och hälsosam lunch när du är i krokarna.

Visionen för Lindholmshamnen
Lindholmshamnen är Lindholmens gröna lunga. Många människor har valt att flytta hit för att de uppskattar den internationella atmosfären och för att livet här är så bekvämt och enkelt. Hit söker sig de som arbetar för att få en stunds skön avkoppling i parken eller på bryggorna vid vattnet.

Göteborgs stad Älvstranden Utveckling AB Riksbyggen HSB PEAB Skanska