Post Thumbnail

God jul och gott nytt 2021!

december 11, 2020

Det har minst sagt varit ett annorlunda år. Men vi kan glädjas åt att Lindholmshamnen utvecklas och tar form enligt plan, och 2021 kommer bjuda på flera stora händelser i området.

Under våren är det byggstart för bryggdäcket som kommer föra Lindholmshamnen ännu närmare vattnet. När det står färdigt 2022 kommer göteborgarna nästan kunna doppa tårna i älven.

Riksbyggen börjar bygga och i HSB:s kvarter är det dags för inflyttning. Detta innebär att åttio procent, cirka 450 bostäder, nu kommer vara inflyttade i Lindholmshamnen.

Regnbågsparken flyttar från Lindholmshamnen och samtidigt börjar områdets andra permanenta park, Maskinparken, anläggas. Utöver detta kommer även två av tre konstverk installeras mellan husen i Lindholmshamnen.

Vi ser fram emot 2021 med glädje och hoppfullhet och önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Visionen för Lindholmshamnen
Lindholmshamnen är Lindholmens gröna lunga. Många människor har valt att flytta hit för att de uppskattar den internationella atmosfären och för att livet här är så bekvämt och enkelt. Hit söker sig de som arbetar för att få en stunds skön avkoppling i parken eller på bryggorna vid vattnet.

Göteborgs stad Älvstranden Utveckling AB Riksbyggen HSB PEAB Skanska