Post Thumbnail

Hisingen får Styr & Ställ-cyklar

februari 21, 2018

På fredag är det invigning av Hisingens första Styr & Ställ-stationer. Nu kan göteborgarna äntligen ta sig över älven på två hjul eller stanna kvar på ön med lånecykeln.

Sedan 2010 har det varit möjligt att låna en Styr & Ställ-cykel i de delar av Göteborg som ligger söder om Göta älv. Totalt finns det 67 stationer med 1000 cyklar, men nu kan man tack vare ett samarbete mellan Göteborgs Stads Parkering, Lindholmen Science Park, Volvo Group och Älvstranden Utveckling lägga till tre stationer och 60 cyklar till Styr & Ställ-systemet.

Tre stationer med 20 cyklar var kommer att placeras på:
Lindholmen Science Park, Lindholmspiren 3-5
Lindholmsallén 12
Volvo Group B-porten, Gropegårdsgatan 2

På fredag klockan 12.00 är det invigningsfest för Hisingens nya tillskott. Kalaset sker på Lindholmen Science Park – och kom tidigt! De första 100 får nämligen ett gratis Styr&Ställ-kort.

Visionen för Lindholmshamnen
Lindholmshamnen är Lindholmens gröna lunga. Många människor har valt att flytta hit för att de uppskattar den internationella atmosfären och för att livet här är så bekvämt och enkelt. Hit söker sig de som arbetar för att få en stunds skön avkoppling i parken eller på bryggorna vid vattnet.

Göteborgs stad Älvstranden Utveckling AB Riksbyggen HSB PEAB Skanska