Post Thumbnail

Kom i julstämning på Lindholmen

november 27, 2018

Du kanske inte har missat att Hisingen har fått ännu en julmarknad att längta till!! Den kommande helgen slår Jul på Lindholmen upp dörrarna på Kooperativet. Det är gänget bakom Lindholmen Street Food and Design Market som gör en julversion av marknaden, varje helg fram till jul.
– Vi vill satsa extra mycket nu och har öppet både lördag och söndag med mer design och fler roliga saker som kommer att hända, säger arrangören.

På Jul på Lindholmen blir det både rim- och glöggstuga, julgransförsäljning och pyssel. Arrangören lovar extra mycket julstämning.
– Men det blir på vårt sätt då vi vill ha kvar samma sköna vibe man alltid får hos oss.

När det gäller mat för de extra hungriga fortsätter man med konceptet 60 kronor per portion, men med lite mer att välja på.
– Vi kommer att ha kvar till exempel pizza, men även ha olika julfavoriter. På det sättet kan man bygga sitt egna julbord med det man gillar mest.

Här kan du läsa mer om vilka designers som kommer att vara på plats och vilka aktiviteter som kommer att ske under de olika helgerna.

Visionen för Lindholmshamnen
Lindholmshamnen är Lindholmens gröna lunga. Många människor har valt att flytta hit för att de uppskattar den internationella atmosfären och för att livet här är så bekvämt och enkelt. Hit söker sig de som arbetar för att få en stunds skön avkoppling i parken eller på bryggorna vid vattnet.

Göteborgs stad Älvstranden Utveckling AB Riksbyggen HSB PEAB Skanska