Post Thumbnail

Lindholmspärlan är tillbaka på lördagar!

maj 29, 2020

För några veckor sedan öppnade Lindholmen Street Food Market sina portar igen för det bästa lördagshänget. Tidigare i veckan besökte vi det omåttligt populära mat-mekkat där vi mötte kökschefen Robin Berg och ägaren Anders Hedin mitt i menyplaneringen. Med en solig väderprognos framför dem och finbesök planerat för helgen såg de fram emot en härlig lördag med Göteborgs matentusiaster.

– På lördag (30/5) får vi besök från Årets kock 2020, Martin Moses, som kommer laga sin vinnarrätt på hängmörad korv. Det kommer bli en riktigt trevlig dag och det känns skönt att vara tillbaka på lördagar igen. Vi märker att våra gäster har saknat oss, säger Anders Hedin.

Vi har tidigare informerat om att matmarknaden hållit stängt på helger som en direkt corona-åtgärd. Men nu är folkfavoriten tillbaka på lördagar i vanlig ordning – fast såklart med avspärrningar, glesare mellan borden och noga koll på antalet gäster som släpps in. Och mottagandet har varit positivt av både fastlands- och Hisingenbor.

Den ståtliga varvslokalen är tacksam för att vistas tryggt i med sina rymliga ytor och Anders säger att de spärrat av för ett bättre kösystem och bordsplacering. Och vad kan vara härligare att avnjuta något svalkande än på deras solsäkra och stora uteservering? Lördagen är säkrad! 

Visionen för Lindholmshamnen
Lindholmshamnen är Lindholmens gröna lunga. Många människor har valt att flytta hit för att de uppskattar den internationella atmosfären och för att livet här är så bekvämt och enkelt. Hit söker sig de som arbetar för att få en stunds skön avkoppling i parken eller på bryggorna vid vattnet.

Göteborgs stad Älvstranden Utveckling AB Riksbyggen HSB PEAB Skanska