Post Thumbnail

Möt hösten på Lindholmen

september 15, 2022

Friskare luft, svalare temperaturer och vardagsrutiner vittnar om att hösten är på ingång. Vi har samlat höstaktiviteter att roa sig med på Lindholmen framöver. Låt dig inspireras av allt från stickling- och växtloppis till löpcoaching här nedan.  

Stickling- och växtloppis

Lördagen den 24 september anordnas sticklingsbyte och växtträff på Lindholmen Street Food Market. Evenemanget arrangeras av Stickling- & växtloppis Göteborg, och arrangörerna beskriver att besökarna både kan köpa, byta eller sälja växter, sticklingar eller andra växtrelaterade prylar. 

Eventet är gratis och pågår mellan 12.00-15.00. Läs mer här.

Besök stickling- och växtloppis hos Lindholmen Street Food Market

Löpträna med VarjeSteg

Utveckla din löpteknik tillsammans med VarjeSteg. Välj mellan fysiska löpkurser eller coachning online – de fysiska kurserna pågår under tolv veckors tid med regelbunden uppstart. VarjeSteg fokuserar alltid på skonsam och hållbar löpteknik.   

Läs mer här.

VarjeSteg hjälper dig utveckla din löpteknik

Besök biblioteksfilialen på Norra Älvstranden

Tidigare i år öppnade en ny biblioteksfilial upp på Norra Älvstranden. Biblioteket är strategisk placerat vid ICA Kvantum Sannegården för att enkelt kunna möta sina besökare i samband med att andra ärenden utförs. Fokuset på tillgänglighet speglas även i de generösa öppettiderna (07.00-23.00) som biblioteksfilialen erbjuder. Lokalen kommer vara obemannad med fokus på självservice, så du behöver med andra ord ett bibliotekskort för att komma in. 

Att använda sig att bibliotekets tjänster är smart både för plånboken och miljön – se till att din nästa roman eller kurslitteratur är ett smart val!

Låna din nästa bok hos biblioteksfilialen vid Norra Älvstranden

Naturnära aktiviteter

Naturen passar alldeles utmärkt för promenader, joggingturer eller varför inte avslappnande yoga sessioner? Njut av naturens friska luft och ta tillvara på dess många tillgångar för aktivering i höst. 

Bege dig över Lundbyleden för en promenad uppför Ramberget och belönas med fantastisk utsikt över Lindholmen. På och omkring Lindholmen finns dessutom flertalet utegym att besöka. Bland annat ett i Keillers park, ett på Anders Carlssons gata och även ett vid Playa Lindholmen.

Promenera bland träd och löv i Keillers park

Visionen för Lindholmshamnen
Lindholmshamnen är Lindholmens gröna lunga. Många människor har valt att flytta hit för att de uppskattar den internationella atmosfären och för att livet här är så bekvämt och enkelt. Hit söker sig de som arbetar för att få en stunds skön avkoppling i parken eller på bryggorna vid vattnet.

Göteborgs stad Älvstranden Utveckling AB Riksbyggen HSB PEAB Skanska