Post Thumbnail

Träning i området

oktober 25, 2019

Oavsett om du bor eller jobbar på Lindholmen så duggar träningsmöjligheterna tätt. Med träning i en lång rad olika discipliner. Här listar vi några verksamheter som får dig att bli pigg, smart, frisk, glad och vacker …

 

Fitness 24Seven

I Sannegården, på Vintergatan 4, ligger Fitness24Seven. Och här tränar du när det passar dig – för precis som det låter har de öppet dygnet runt. Gym för både styrka och kondition, med moderna träningsmaskiner och separat tjejgym.
Läs mer om Fitness24Seven

 

Fysiken Lindholmen

Virtuell cykling, indoor walking, yoga eller power cage? Mitt i Lindholmen Science Park, på Lindholmspiren 3, hittar du Fysiken. Här erbjuds mycket flexibel träning med mycket generösa öppettider – öppet mellan 05.00 och 23.00 alla dagar i veckan. Och även om Fysiken ägs av Göteborgs studentkårer är det ett gym för alla, på Lindholmen är de flesta medlemmarna personer som jobbar i närheten.
Läs mer om Fysiken

 

Göteborgs Curlinghall

Varför inte prova på en annorlunda sport som garanterar många skratt och är perfekt för teambuilding? Vid den stora parkeringen framför Lundbystrandshallen, närmare bestämt på Valdemar Noréns gata 17, hittar du Göteborgs Curlinghall. Hit tar du med dig vännerna, familjen eller kollegorna för en upplevelse på isen under god vägledning av instruktörerna.
Boka här 

 

Lindholmen Crossfit

På Lindholmen Crossfit kan du träna alla dagar i veckan oavsett om du är van och vältränad, en soffpotatis eller bara tappat formen. Här får du hjälp att nå dina mål, med kost och coaching för det mesta som rör träning och återhämtning. Med 30-minuterspass uppdelade i två kategorier erbjuder Lindholmen Crossfit 20 pass om dagen. Börja med att prova på, tre pass under två veckor, för att känna efter om crossfit är din grej. Lindholmen Crossfit hittar du på Bror Nilssons Gata 4.
Läs mer

 

LundbyStrandshallen

I områdets stora och välutrustade idrottshall, kan du inte bara själv utöva inomhuslagsporter som handboll, innebandy eller volleyboll. Du kan också sitta på läktaren och heja fram ditt favoritlag till seger. LundbyStrandshallen är hemmaplan för flera framgångsrika lag. I hallen förekommer också tävlingsdans och modevisningar på temat sport. Ligger på Anders Carlssons gata 10.
Läs mer 

 

Nordic Wellness

Med 222 klubbar i Sverige, varav 41 i Göteborg, är Nordic Wellness en av landets största träningskedjor. Självklart finns de också på Lindholmen, närmare bestämt på Lindholmsallén 20. Nordic Wellness erbjuder lättillgänglig flexibel träning som täcker det mesta oavsett om du är ute efter konditionsträning, gym eller gruppträning. Generösa öppettider (öppet varje dag 05-23) och Kidz Club.
Läs mer om Nordic Wellness

 

Träna gratis ute
Vill du kombinera din träning med frisk luft utan att behöva öppna plånboken? Bege dig över Lundbyleden för en powerwalk uppför Ramberget. Väl uppe belönas du av en magnifik utsikt över Lindholmen, älven och Göteborg. Vi vill också slå ett slag för fina Kiellers park, inte minst för utegymmets skull.

Utegym hittar du också på Anders Carlssons Gata 10-11, utanför LundbyStrandshallen. Byggt i stål, på ett trädäck med maskiner för allsidig träning. Nu med förbättrad belysning så att du både kan träna när det är mörkt och dessutom känna dig säker.
Läs mer

 

Visionen för Lindholmshamnen
Lindholmshamnen är Lindholmens gröna lunga. Många människor har valt att flytta hit för att de uppskattar den internationella atmosfären och för att livet här är så bekvämt och enkelt. Hit söker sig de som arbetar för att få en stunds skön avkoppling i parken eller på bryggorna vid vattnet.

Göteborgs stad Älvstranden Utveckling AB Riksbyggen HSB PEAB Skanska