Post Thumbnail

Välkommen på invigning av Lindholmshamnens nya konstgestaltning!

november 2, 2021

Torsdag 11 november kl. 17.30 inviger vi Lindholmshamnens nya konstgestaltning. På plats finns konstnären Vanna Bowles, Göteborg Konst och Älvstranden Utveckling, som ingår i konsortiet som utvecklar Lindholmshamnen.

OBS! Anmäl dig till eventet via länken nedan.

Program

Kl. 17.30 Invigning av konstgestaltningen ”Orädd resa”. Plats: Portalen

Evelina Johansson från Älvstranden Utveckling berättar om satsningen på konst i Lindholmshamnen. Sarah Hansson från Göteborg Konst förklarar hur Göteborgs Stad arbetar med konst i offentliga rum och konstnären Vanna Bowles delar med sig av arbetet med konstgestaltningen. Vi bekantar oss med två av tre konstverk som nu har kommit på plats.

Kl. 18.00 Vad händer i Lindholmshamnen? Plats: HSB:s samlingslokal, Lindholmshamnen 14 (ingång via innegården)

Evelina Johansson, projektledare på Älvstranden Utveckling, berättar om vad som händer i Lindholmshamnen nu och på sikt. Du som deltar har möjlighet att ställa frågor. Vanna Bowles, konstnär, finns också på plats och svarar på frågor om konstgestaltningen ”Orädd Resa”. Konsortiet för Lindholmshamnen bjuder på enklare förtäring från våra lokala aktörer i Lindholmshamnen: Dirty Dough och Caffé La Torre.

Anmäl dig senast 8 november!

För att kunna beställa förtäring vill vi att du anmäler dig.

Jag vill anmäla mig!

Frågor?

Hör av dig till evelina.johansson@alvstranden.goteborg.se

Varmt välkommen!

ENG

On Thursday November 11 at 17.30 we inaugurate the art design of Lindholmshamnen! On site are the artist Vanna Bowles, Göteborg Konst and the consortium that develops Lindholmshamnen. Please note that all information will be in Swedish. Thanks for signing up at if you plan to participate. Welcome!

Yes please. I want to sign up for the event!

Visionen för Lindholmshamnen
Lindholmshamnen är Lindholmens gröna lunga. Många människor har valt att flytta hit för att de uppskattar den internationella atmosfären och för att livet här är så bekvämt och enkelt. Hit söker sig de som arbetar för att få en stunds skön avkoppling i parken eller på bryggorna vid vattnet.

Göteborgs stad Älvstranden Utveckling AB Riksbyggen HSB PEAB Skanska