Post Thumbnail

Welcome, kids!

oktober 1, 2019

Lindholmshamnen har fått sin första förskola. För nästan två månader sedan öppnade Götaverksgatan 22 förskolas tre första avdelningar, i januari öppnar den fjärde och sista. Då kommer det finnas plats för 72 barn i åldrarna ett till fyra år. Och eftersom det finns många internationella företag på Lindholmen är det också många olika nationaliteter som har sökt sig till förskolan. Härligt! För övrigt arbetar man enligt läroplanen och tänker hållbart kring miljö och natur.

Förskolan ligger i kvarteret Dockan och delar gård med bostadsrättsföreningen i samma kvarter. Vi har redan sett barnen i den nyinvigda Regnbågsparken, som ligger alldeles bredvid förskolan. Och vi hoppas att de ska få mycket glädje av parken!

Här hittar du kontaktuppgifter till Götaverksgatan 22 förskola.

Visionen för Lindholmshamnen
Lindholmshamnen är Lindholmens gröna lunga. Många människor har valt att flytta hit för att de uppskattar den internationella atmosfären och för att livet här är så bekvämt och enkelt. Hit söker sig de som arbetar för att få en stunds skön avkoppling i parken eller på bryggorna vid vattnet.

Göteborgs stad Älvstranden Utveckling AB Riksbyggen HSB PEAB Skanska