Post Thumbnail

Winterrun på Lindholmen

december 5, 2019

Hur har du det med vinterformen egentligen? Nu är det inte långt kvar tills Lindholmen invaderas av hundra… nej, tusentals färgstarka vinterlöpare, så här gäller det att vara förberedd. Den 17 januari är det nämligen dags för Gore-Tex Winterrun igen. Och oavsett om du springer eller är där för att heja på, så utlovas en sprakande stämningsfull och mycket eldig löparfest.

 

Upplev på plats

Till ett dunkande beat från eventarenan, går startskottet vid Lindholmen Science Park, samtidigt som ljusshowen släpps loss. Dekorerad med eld går därefter banan längs kajer och pirar, förbi Slottsberget och runt Sannegårdshamnen, tillbaka till målet och after run-häng vid Science Park. Du väljer att ta dig runt ett eller två varv. Fem eller tio kilometer. Spring, jogga eller promenera …

 

Bästa fantasin belönas 

En löparfest blir vad man gör den till, så passa på att bjuda på dig själv. Eller er själva om du springer med kollegorna, kompisgänget eller syrran. Arrangörerna vill gärna se färgstarka deltagare så börja redan nu finurla ut hur du eller ni ska lysa  starkast. Klä ut dig – bästa kreationerna får pris, så tänk ett varv till.

 

Löparfest på turné

Gore-Tex Winterrun är enligt arrangörerna en löparfest helt olik någon annan – ett turnerande event för att visa folk vad vinterlöpning handlar om. Med tusentals löpare, DJ:s och eldkonstnärer. 25 januari hålls Gore-Tex Winterrun i Stockholm, 1 februari i Oslo och 8 februari i Helsingfors.

Men först ut är alltså Göteborg den 17 januari, där löparfesten hålls för åttonde året i ordningen. Och vilken plats i vår stad kan passa bättre än just Lindholmen? Med sin fina miljö, närheten till vattnet, inga spårvagnsspår och samtidigt så lätt att ta sig till kollektivt.

 

Läs mer om och anmäl dig till Gore-Tex Winterrun här.

Visionen för Lindholmshamnen
Lindholmshamnen är Lindholmens gröna lunga. Många människor har valt att flytta hit för att de uppskattar den internationella atmosfären och för att livet här är så bekvämt och enkelt. Hit söker sig de som arbetar för att få en stunds skön avkoppling i parken eller på bryggorna vid vattnet.

Göteborgs stad Älvstranden Utveckling AB Riksbyggen HSB PEAB Skanska